Online planten te koop 

Plantenbakken Natuurlijk

Plantenbakken natuurlijk kunt u eenvoudig bij ons online bestellen. Onze plantenbakken van natuurlijke materialen zijn fantastisch in uw huiskamer als ook op uw kantoor. Voor iedere ruimte bij u thuis of in uw bedrijf hebben wij de perfecte plantenbak voor u beschikbaar. Bij www.plantentekoop.com vind u het grootste assortiment aan natuurlijke plantenbakken. Indien u wilt dan kunnen wij de plantenbakken natuurlijk ook compleet voor u oppotten met een gewone potgrond plant of hydrocultuur plant naar keuze. U kunt de Plantenbakken natuurlijk laten bezorgen maar ze kunnen op afspraak ook eventueel worden opgehaald.
Prijs
Lengte
Breedte
Hoogte
Diameter
Sorteer op:
1 - 2 - 3 - 4 - Volgende

Donut Wicker 26cm


InStock
354.29

Honey Couple 45cm


InStock
249.74

Honey Couple 67cm


InStock
501.42

Honey Emperor 72cm


InStock
493.68

Honey Partner 80cm


InStock
470.45

1 - 2 - 3 - 4 - Volgende

Wij hebben een dusdanig groot assortiment aan natuurlijke plantenbakken dat wij dit niet allemaal op 1 pagina kunnen laten zien. Klikt u dus op de verschillende pagina's om alle plantenbakken te zien. U kunt ook de filters gebruiken om de plantenbakken natuurlijk verder te sorteren.


Wij gebruiken cookies om de gebruikerservaring te verbeteren of om advertenties te kunnen tonen. Door gebruik te maken van deze website ga je hiermee akkoord. Privacy & Cookiebeleid
SLUITEN