Plantenbakken Metaal online kopen? | Plantentekoop.com

Plantenbakken Metaal

Plantenbakken metaal kunt u eenvoudig bij ons online bestellen. Onze metalen plantenbakken zijn fantastisch in uw huiskamer als ook op uw kantoor. In deze categorie plantenbakken vind u meerdere soorten metalen als RVS, Cortenstaal, IJzer, Koper en Aluminium. Voor iedere ruimte bij u thuis of in uw bedrijf hebben wij de perfecte plantenbak voor u beschikbaar. Bij www.plantentekoop.com vind u het grootste assortiment aan metaal plantenbakken. Indien u wilt dan kunnen wij de plantenbakken metaal ook compleet voor u oppotten met een gewone potgrond plant of hydrocultuur plant naar keuze. U kunt de Plantenbakken metaal laten bezorgen maar ze kunnen op afspraak ook eventueel worden afgehaald.


Overige productkenmerken
Opening
Merk
Materiaal
Inhoud
Gewicht
Diepte
Binnen en-of buiten
Afwerking
Prijs
Lengte
Breedte
Hoogte
Diameter
Kleur
Model of vorm
Sorteer op:
 
 

Wij hebben een dusdanig groot assortiment aan metaal plantenbakken dat wij dit niet allemaal op 1 pagina kunnen laten zien. Klikt u dus op de verschillende pagina's om alle plantenbakken te zien. U kunt ook de filters gebruiken om de plantenbakken metaal verder te sorteren.


Wij gebruiken cookies om de gebruikerservaring te verbeteren of om advertenties te kunnen tonen. Door gebruik te maken van deze website ga je hiermee akkoord. Privacy & Cookiebeleid
SLUITEN