Plantenbakken Kunststof online kopen? | Plantentekoop.com

Plantenbakken Kunststof

Plantenbakken kunststof kunt u eenvoudig bij ons online bestellen. Onze Plantenbakken kunststof zijn fantastisch in uw huiskamer als ook op uw kantoor. Voor iedere ruimte bij u thuis of in uw bedrijf hebben wij de perfecte plantenbak voor u beschikbaar. Bij www.plantentekoop.com vind u het grootste assortiment aan kunststof plantenbakken. Indien u wilt dan kunnen wij de plantenbakken kunststof ook compleet voor u oppotten met een gewone potgrond plant of hydrocultuur plant naar keuze. U kunt de Plantenbakken kunststof laten bezorgen maar ze kunnen op afspraak ook eventueel worden afgehaald.


Overige productkenmerken
Opening
Merk
Materiaal
Inhoud
Gewicht
Diepte
Binnen en-of buiten
Afwerking
Prijs
Lengte
Breedte
Hoogte
Diameter
Kleur
Model of vorm
Sorteer op:
InStock 143.99
InStock 7.62
InStock 13.45
InStock 22.97
InStock 33.35
InStock 49.66
InStock 90.52
InStock 143.99

Wij hebben een dusdanig groot assortiment aan kunststof plantenbakken dat wij dit niet allemaal op 1 pagina kunnen laten zien. Klikt u dus op de verschillende pagina's om alle plantenbakken te zien. U kunt ook de filters gebruiken om de plantenbakken kunststof verder te sorteren.


Wij gebruiken cookies om de gebruikerservaring te verbeteren of om advertenties te kunnen tonen. Door gebruik te maken van deze website ga je hiermee akkoord. Privacy & Cookiebeleid
SLUITEN