Planten online kopen? | Plantentekoop.com

Planten

Planten kunt u eenvoudig bij ons online bestellen. Onze potgrond planten zijn zowel fantastische kantoorplanten als ook kamerplanten. Voor iedere ruimte bij u thuis of in uw bedrijf hebben wij de perfecte plant voor u beschikbaar. Bij www.plantentekoop.com vindt u het grootste assortiment aan planten. Indien u wilt dan kunnen wij de planten ook compleet voor u oppotten in een plantenbak naar keuze. U kunt de planten laten bezorgen maar ze kunnen op afspraak ook eventueel worden afgehaald.

Prijs
Bladkleur
Bladvorm
Bloemkleur
Breedte
Hoogte
Locatie
Plantensoorten
Plantvorm
Potmaat
Stam vorm
Temperatuur
Sorteer op:
InStock 12.54
InStock 73.03
InStock 91.56
Wij hebben een dusdanig groot assortiment aan planten dat wij dit niet allemaal op 1 pagina kunnen laten zien. Klikt u dus op de verschillende pagina's om alle planten te zien. U kunt ook de filters gebruiken om de planten verder te sorteren. De hoogte van de plant wordt aangegeven bij het product welke is afgemeten van bovenaan de plant tot op de grond.

Wij gebruiken cookies om de gebruikerservaring te verbeteren of om advertenties te kunnen tonen. Door gebruik te maken van deze website ga je hiermee akkoord. Privacy & Cookiebeleid
SLUITEN